Wednesday, 21 November 2018
Ha én szakágvezető lennék...
Written by Maya    Wednesday, 13 February 2013 20:42    PDF Print E-mail

altA rovatban szereplő írások csak és kizárólag a szerző szubjektív véleményét tükrözik.

Először is, kirúgnék mindenkit. Kell a munka a haveroknak. (Az persze előfordulhat, hogy ezek a haverok talán jobban értenek a rallyhoz, mint egyes tisztviselők.)

Aztán, licencet csak az kap, akire én rábólintok. Érdemes tehát jóban lenni velem. Ez érvényes azokra is, akik versenyt szeretnének rendezni. Hát mi az, hogy akárki versenyt rendezhet ebben az országban? Hát olyan nincsen!

Szoros együttműködést tervezek a szomszédos bajnokságokkal, így például a belga bajnoksággal, ami egyébként kiemelt helyen fog szerepelni.

Kötelezővé tenném a finnországi teszteket, egyúttal mindenkit beiratnék Tommi Mäkinen és per vagy Juha Kankkunen versenyzőiskolájába.

A RallyCenter.hu matricának minden autón meg kellene jelennie, elmulasztása kizárást von maga után. A bajnokságot pedig átnevezném RallyCenter Rally Bajnoksággá.

A Mitsubishikkel való indulást szigorúan megtiltanám. Akármivel lehetne majd nevezni a versenyekre, kivéve a "micsubicsiket". Tervezek egy nyilvános Mitsu égetést, amelyre szívesen várom egyes versenyzők jelentkezését és felajánlását.

Azt még nem tudom megmondani, hány versenyt rendeznék, és hol, de biztos csak az egyharmadát mondanám le az utolsó pillanatban.

2014-re úgy felfuttatnám a bajnokságot, hogy ihaj. Nem is értem, miért nem én vagyok a szakágvezető...

Maya

altComments (0)
Only registered users can write comments!
Last Updated ( Thursday, 28 February 2013 22:53 )