Wednesday, 21 November 2018
Kimi
Written by Maya    Sunday, 17 March 2013 15:45    PDF Print E-mail

A rovatban szereplő írások csak és kizárólag a szerző szubjektív véleményét tükrözik.

Igaz, hogy rallys oldal vagyunk, de azért mi sem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy elkezdődött az idei forma1-es szezon.

Az ok, ami (vagy inkább aki) miatt ez így van, nem más, mint Kimi Räikkönen.

A WRC-t is megjárt finn Isten (számomra az, és azt hiszem, írhatom ezt, ha már itt a Szubjektívben esik szó Róla) parádés versenyzéssel nyerte meg a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjat.

Nem szeretném részletezni, mi történt a versenyen, aki látta, látta, aki nem, az úgyis megnézi. :)

Igaz, egy verseny után nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, annyit azonban meg kell jegyeznem, és igazából ezért is ragadtam billentyűzetet, hogy most látszott igazán az, hogy Kimi jó helyen van.

Bár tulajdonképpen Neki köszönhetem, hogy beleszerettem a rallyba, hiszen ha nem igazol át 2 évre, akkor most ez is csak egy lenne, azok közül az autósportok közül, amiket szeretek, amik lekötnek, de nem hiszem, hogy imádnám annyira, mint amennyire most imádom. Megkockáztatom, ma már sokkal inkább a szívem csücske ez a sport, mint a forma1, ami pedig non plus ultra volt sok sok éven keresztül.
Viszont az is igaz, hogy egyáltalán nem hiányzik a rallyból. Utólag úgy gondolom, azt sose vette túl komolyan, valószínűleg csak kezdeni akart magával valamit addig, amíg nem találja meg az igazit.

Most pedig nagyon úgy tűnik, megtalálta azt.

Úgyhogy, Iceman, gratulálok, még sok ilyen futamot szeretnék látni az idén!

És kérlek, ne gyere vissza, nagyon jó helyen vagy ott, ahol most vagy. :)

MayaComments (0)
Only registered users can write comments!
Last Updated ( Sunday, 17 March 2013 16:01 )