Wednesday, 21 November 2018
Budapest Rally - köszönjük
Written by Lumi    Friday, 13 September 2013 15:33    PDF Print E-mail

A rovatban szereplő írások csak és kizárólag a szerző szubjektív véleményét tükrözik.

 

"A sportszakmai alelnök úr tájékoztatása alapján az IB a mai napon lezárult elektronikus szavazás eredményeképpen nem fogadta el az RSB előterjesztéseit a Budapest Rallye-val kapcsolatban.

A mai napon korábban megjelent RSB közlemény alapján és a versenyzők - ugyan késve történő, de szükségszerű - tájékoztatása érdekében minden MNASZ taggal (versenyzők, nevezők) közöljük, hogy az MNASZ versenynaptárában meghírdetett Budapest Rallye törlésre került."

Vártuk, örültünk, hogy ismét lesz Budapest Rally. És nem mellékesen biztosan vannak még olyan rally fanok, akiknek ilyen-olyan okból ez lett volna az egyetlen megközelíthető esemény a szezonban.

Érthetetlen, hogy manapság miért megy ennyire nehezen kishazánkban egy normális bajnokság lebonyolítása. Mindig van valami zűr, állandóan kavarnak valamit. Ez a mostani döntés is egy a sok közül, és őszintén szólva elég idegesítő. Meg csalódás. Talán túl sokat vár az egyszerű szurkoló azzal, ha tiszta és biztos alapokon fekvő bajnokságot akar? Úgy látszik. 

Mondanám, hogy remélem, jövőre összejön a Budapest Rally is, de inkább nem várok már semmit. Majd ha rend lesz, akkor valaki azért szóljon, nehogy váratlanul érjen.

Köszönjük az élményt!Comments (0)
Only registered users can write comments!